preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Predstavljamo službenu projektnu kravatu Erasmus+ KA2 projekta S.T.E.P.+

Autor: Marija Deanković, 17. 10. 2020.

Kao nastavak projektnih aktivnosti u sklopu Erasmus+ KA2 projekta S.T.E.P.+ i obilježavanja Dana Erasmusa u Ekonomsko-birotehničkoj školi, ponosni smo što možemo predstaviti službenu projektnu kravatu.

16. listopada održana je Skype konferencija s projektnim partnerima na temu „Naša kulturna baština“. Naučili puno toga o kulturnoj baštini gradova u kojima se nalaze njihove škole, a imali smo priliku predstaviti i kulturnu baštinu našega grada.

Učenici iz Italije predstavili su Bergamo kao grad pod zaštitom UNESCO-a, kroz predivne stare građevine na gornjem dijelu grada te kroz 9 vrsta sira karakterističnih za njihovu provinciju. Učenici iz Francuske su predstavili Champagnole kroz poznato vino Côtes du Jura i sireve Mont d'Or i Comté, a učenici iz Poljske predivnu palaču (u kojoj je smještena gradska uprava) i park koji ju okružuje, u gradu Jelcz-Laskowice. Slavonski Brod, osim što je predstavljen kao „grad kravate“, predstavljen je i kao grad koji njeguje tradiciju – ljubav prema tamburi i slavonskim peškirima i ostalim oblicima ručnoga rada.

Kulturna baština svih partnera predstavljena u konferenciji na Skypeu objedinjena je u službenoj projektnoj kravati, koju možete pogledati u prilogu.

Naši učenici su također pozdravili sve partnere iz zemalja s kojima surađujemo na KA2 projektima fotografirajući se uz njihove zastave.

Koordinatorice događanja: Mirta Kos Kolobarić i Marija Deanković
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju