preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Europska oznaka kvalitete za dva eTwinningova projekta

Autor: Ivana Opačak, 28. 10. 2020.

Središnja služba za podršku eTwinningu iz Bruxellesa nagradila je Europskom oznakom kvalitete školu, profesoricu Opačak i njene učenike za rad na međunarodnim eTwinningovim projektima Don’t Throw & Pollute – Reuse i Common European Legends realiziranim u šk. god. 2019./2020.. Naša (eTwinningova) škola drugi je put dobila priznanje za jedinstveno postignuće u okviru eTwinninga (jedne od aktivnosti programa Erasmus+) na razini Europske unije. Nagrađeni projekti predstavljeni su na mrežnim događanjima u Tjednu cjeloživotnoga učenja (5. listopada 2020.) i na Dan Erasmusa (17. listopada 2020.), a bit će i dio baze najuspješnijih europskih projekata na službenome eTwinningovu portalu.

Europska oznaka kvalitete/European Quality Label (EQL) druga je oznaka uspješnosti eTwinningova projekta (nakon nacionalne oznake kvalitete/QL). Dodjeljuje ju, jednom godišnje, Središnja služba za podršku eTwinningu/Central Support Service (CSS) na prijedlog nacionalne službe za podršku (svaka nacionalna služba predlaže maksimalno 30% projekata prijavljenih za nacionalnu oznaku kvalitete). Kako bi projekt dobio EQL potrebno je da ga predlože najmanje dvije nacionalne službe za podršku, što znači da je neophodno da su najmanje dva projektna partnera osvojila nacionalnu oznaku kvalitete.

U prilog kvaliteti projekata naše škole govori činjenica da su svi projektni partneri u oba projekta dobili nacionalne oznake kvalitete. O nagrađenim projektima već smo pisali… O detaljima provedbe možete pročitati “klikom” na naziv projekta ispod fotografije priznanja.

Don’t Throw & Pollute – Reuse!

 

Common European Legends

 

Naši učenici trenutno rade na novim eTwinningovim projektima Medo ambasador EP-a putuje Lijepom NašomSustainable Schools 4 Sustainable EUrope i Easy Peasy Postcard Squeezy. Tematskih izazova ne nedostaje; ovisno o vašim interesima i sposobnostima, i vi možete pronaći izazov za sebe i postati dio našega eTwinningova tima!

Iskrene čestitke svim sudionicima nagrađenih projekata i dobitnicima priznanja!

Ivana Opačak, prof. savjetnik
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju