preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Adventski kalendar naših ambasadora EP-a

Autor: Ivana Opačak, 30. 11. 2020.

Naši ambasadori Europskoga parlamenta (čak 21 ambasador junior i dvije seniorke) zajednički su izradili adventski kalendar koji će nam svima, vjerujemo, uljepšati hladne, (zbog COVID-pandemije) sivo obojene predbožićne dane… Pristupite sadržaju na OVOJ poveznici… Svaki dan (od 1. do 24. prosinca) otvorite jedna vrata i promišljajte o lijepim porukama naših ambasadora juniora. Pogledajte i kratku videoprezentaciju o tome što uopće jest EPAS i što točno rade ambasadori juniori (i seniori)... i... pridružite se našem EPAS timu!

Autorica logotipa: ambasadorica juniorka Dajana Ivičić (4.e)

 

Na inicijativu ambasadorica seniorki profesorica Vanje Bano i Ivane Opačak, ambasadori juniori (21 učenik iz 8 razrednih odjela naše škole – 1.a, 1.e, 2.c, 2.e, 3.d, 3.e, 4.b i 4.c) pretražili su mrežno mjesto s (ne samo) europskim narodnim poslovicama i u Tricider raspravi podijelili najljepše citate. Svaki je učenik odabrao jedno tematsko područje (jednu zemlju) i po jednu nacionalnu poslovicu; neki su učenici, naravno, odabrali i više… Nećemo s vama podijeliti poveznicu na Tricider raspravu jer ne želimo da znate što vas sve očekuje tijekom sljedeća 24 dana…  

Već sutra kliknite na fotografiju kalendaraSvaki dan otvorite jedna vrata, uživajte u multikulturalnome božićnom kolažu i promišljajte o lijepim nacionalnim poslovicama – porukama naših ambasadora juniora. Kreatorica vizualnoga identiteta digitalnoga kalendara je prof. Bano.

 

 

Pitate li se što je EPAS i što rade ambasadori juniori Europskoga parlamenta (naše škole), pogledajte videoprezentaciju koju su za vas priredile ambasadorice seniorke (a koja 24. prosinca zaključuje našu adventsku priču). Obratite nam se s povjerenjem... Postanite i vi dio našega EPAS tima!

 

(PO)HVALA svima koji su sudjelovali u ovoj maloj predbožićnoj čaroliji, osobito našim ambasadorima juniorima!

Profesorice Vanja Bano i Ivana Opačak
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju