preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Christmas typing challenge

Autor: Marija Deanković, 21. 12. 2020.

Učenice naše škole u subotu 19. prosinca 2020. sudjelovale su na međunarodnom natjecanju pod nazivom Christmas typing challenge koje je organizirano u suradnji Hrvatskog stenografskog društva i Interinfo Polska. To je online natjecanje iz kompjutorske daktilografije, a svi natjecatelji pisali su dva teksta u ukupnom trajanju od dvadeset minuta.

Na natjecanju su sudjelovale učenice Marija Farena, Natalija Stanić,  Lucija Krajačić, Magdalena Cvitković i Katarina Gačić iz 4. d razreda; Antonija Kokanović iz 3. d razreda te Magdalena Marjanović, Magdalena Đogaš i Ema Dugandžija iz 3. c razreda (mentorica prof. Marina Golenić). Najbolji rezultat imala je učenica Marija Farena iz 4. d razreda, koja je osvojila 13. mjesto od ukupno 228 natjecatelja, a u poretku svih natjecatelja iz Hrvatske bila je na odličnom 3. mjestu i postigla brzinu od 362 znaka u minuti. Svi natjecatelji će dobiti potvrde o sudjelovanju. U sklopu natjecanja organiziran je i stručni skup za nastavnike mentore.
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju