preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Ova nagrada pripada i mojim učenicima!

Autor: Ivana Opačak, 5. 10. 2020.

Danas, na Svjetski dan učitelja, Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je imena 504 najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika u prošloj školskoj godini, a resorni je ministar Radovan Fuchs na virtualnome događanju nagrađenima (i svim ostalim učiteljima) uputio prigodnu čestitiku. Čast mi je i zadovoljstvo, osobito danas – na naš dan, biti među nagrađenima! Ponosna sam na ovaj “opipljivi” rezultat iza kojega stoje bezbrojni sati (izvan)učioničkoga rada s učenicima i zato me danas najviše raduju upravo čestitke mojih učenika. Ova nagrada pripada i njima! Hvala im!

Čestitam Vam Svjetski dan učitelja/profesora te što ste na listi najboljih profesora u Republici Hrvatskoj! Svaka čast na svakom angažmanu i zalaganju dosad koji su rezultirali ovakvim priznanjem na ponos svih učenika i cijele škole! Pravo je blago imati u školi profesoricu kao što ste Vi koja želi za svakog učenika i školu najbolje, a ovo je pravi dokaz tome! Još jednom ČESTITAM i HVALA!!! (Leon Ferić, predsjednik Vijeća učenika škole)

Fotografija s prošlogodišnje dodjele nagrada

 

Danas me obradovalo još jedno priznanje! Na službenome Twitter-profilu Europske nagrade za mlade "Karlo Veliki" danas – kada trebamo zahvaliti nastavnicima diljem svijeta – stoji posebna zahvala jednoj nastavnici koja je, radeći na projektu EU4mE&U (najuspješnijem hrvatskom projektu s europskom dimenzijom za mlade u 2019.), približila Europu svojim učenicima

HVALA još jednom svim učenicima i nastavnicima naše škole, kao i našim projektnim partnerima, na potpori i suradnji! Svim slavljenicima neka je sretan Svjetski dan učitelja!

Ivana Opačak, prof. savjetnik
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju