preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Nacionalni projekt „MAMA, BUDI ZDRAVA – Ružičasti listopad“ 2020.

Autor: Marija Deanković, 8. 10. 2020.

Akcija pod nazivom „Mama budi zdrava - Ružičasti listopad“ po prvi put je provedena u našoj školi 8. listopada 2020. Akcija koja se provela u školi  okupila je sve naše učenike i tom prilikom su im podijeljeni baloni i letci koje je dostavila Udruga Sve za Nju. 

Pridržavajući se svih epidemioloških mjera zbog novonastale situacije, jedan dio učenika sudjelovao je u akciji u svojim učionicama, a dio učenika je svojim tijelima formirao simboličnu ružičastu vrpcu u predvorju škole. Djeca su  dobila uputu da letak odnesu majci, a sadržaj letka je recenziran u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo. U letcima se žene poziva na brigu o zdravlju i promiče Nacionalni programi ranog otkrivanja raka.

Fotografije učenika i nastavnika u školskom holu

Projekt se provodi u cilju osvješćivanja žena o brizi za vlastito zdravlje. Svjedoci smo oboljenja žena svih dobi od zloćudnih bolesti, kao i često kasnog otkrivanja bolesti što značajno smanjuje šanse za izlječenje. Jedna od glavnih briga oboljeloj ženi u tom je trenutku što će biti s djecom. Djeca mogu imati pozitivan utjecaj na roditelje te potaknuti njihovo odgovornije ponašanje i stoga je osmišljen projekt u kome djeca sudjeluju u prenošenju preventivnih i edukativnih poruka majkama i drugim ženskim članovima obitelji kako bi ih potakli na redovitije kontrolne preglede.

 

mr. sc. Anita Bašić Jakobović
Ana Mladinović, dipl.ing.
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju