preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Izrazi svoju kreativnost povodom Dana tolerancije

Autor: Ivana Opačak, 13. 10. 2020.

 
Dragi učenici, prijavite se na (10.) kreativni natječaj Oboji svijet Foruma za slobodu odgoja povodom obilježavanja Dana tolerancije! U nastavku pročitajte vijest Eme Jurić (1.a) i saznajte više o uvjetima natječaja.
 

 

Forum za slobodu odgoja (FSO) u rujnu je objavio kreativni natječaj za učenike pod nazivom Oboji svijet čija je tema različitost i tolerancija.

Ovaj kreativni natječaj namijenjen je svim učenicima koji žele izraziti svoju kreativnost. Cilj je prihvaćanje i poštivanje različitosti i individualnosti. Vaš rad može biti fotografija, plakat, priča, pjesma, video uradak, školski projekt ili bilo koji drugi kreativni izričaj. Rad možete predati svojoj nastavnici hrvatskoga jezika.

Na nacionalni natječaj FSO-a jedna škola može proslijediti najviše tri (3) rada, a natječaj je otvoren od 14. rujna do 25. listopada 2020. godine. Kroz vaš rad prikažite gdje primjećujete različitosti, kako doprinijeti prihvaćanju i poštivanju istih, koliko su razlike došle do izražaja u ovome kriznom periodu, zašto treba uvažavati individualnosti... Dragi učenici, pokrenite se što prije i obojite ovaj svijet kako bi on bio bolje mjesto za sve nas! Sretno!

Ema Jurić, 1.a


Priloženi dokumenti:
FSO_natjecaj1.pdf (5.82 MB)
FSO_natjecaj.pdf (6.48 MB)


Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju