preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Radionica „Zajedno za mir“

Autor: Marija Deanković, 16. 10. 2020.

Učenici 2. c razreda na satu razrednika sudjelovali su u radionici „Zajedno za mir“. Udruga „Studio B“ od početka lipnja provodi projekt pod nazivom „Mladi mogu drugačije“ koji je podržalo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Cilj je projekta smanjiti pojavne oblike nasilja među mladima, povećati međusektorsku suradnju i promovirati korištenje neformalnoga učenja kao uspješnoga alata mirovne edukacije na specifičnome geografskom području Brodsko-posavske županije.

Ovom aktivnošću učenici su prošili svoja znanja o sukobu te o tome kako ga rješavati na nenasilan način u svrhu promicanja tolerancije i smanjenja nasilja. Osim toga, tom radionicom učenici su razvijali svoje samopoštovanje, komunikacijske vještine te uvažavanje tuđih mišljenja. Kako bi pozvali mlade da svojim načinom života odbace nasilje i spriječe sukobe, osmislili su te potom i predstavili svoje simbole mira.

Dajana Marinić, prof.
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju