preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Svjetski dan kravate u 1.a

Autor: Marija Deanković, 19. 10. 2020.

Učenici 1.a razreda fotografirali su se s ravnateljem, razrednikom i profesoricom hrvatskoga jezika 19. listopada 2020. (dan ranije je bio neradni dan) pokraj velike kravate u hodniku naše škole. Učenici su toga dana nosili kravatu.

Kravata je jedini hrvatski simbol koji je univerzalno poznat i prepoznatljiv. Istodobno, kravata je simbol Europe i znak nekih temeljnih ljudskih vrijednosti. Stoga Academia Cravatica proglašava 18. listopada Hrvatskim i Svjetskim danom kravate koji se obilježava svake godine. I mi ga slavimo u našoj školi.

Ponosni smo jer živimo i pohađamo školu u gradu koji je u Austro-Ugarskoj Monarhiji bio poznat kao grad kravate (Krawatten Stadt). Budimo ponosni i sretni jer jedino na takav način možemo svima pokazati koliko je država u kojoj živimo posebna.

Klaudia Velić, 1.a
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju