preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Svjetski dan statistike

Autor: Marija Deanković, 22. 10. 2020.

Proglašavanje Svjetskog dana statistike (World Statistic Day) priznanje je važnosti koju statistika zauzima u suvremenom svijetu. Obilježava se svakih pet godina 20. listopada u organizaciji Komisije za statistiku Ujedinjenih naroda. Prvi Svjetski dan statistike obilježen je 2010. godine.

Povodom toga dana učenici 3.a, 3.b i 4.c razreda izradili su digitalne postere u besplatnom alatu Canva na temu Statistika u svakodnevnom životu. Učenici su odabrali statistički podatak koji žele prikazati u svom posteru. Potrebne podatke pronašli su na web stranici Državnog zavoda za statistiku.

Klikom na poster pregledajte učeničke radove.

 

Državni zavod za statistiku (DZS) također slavi ovaj dan! DZS je glavni nositelj službene statistike u Republici Hrvatskoj i većinu podataka objavljuje na svojim internetskim stranicama. U prilogu se nalazi i poster koji su napravili povodom ovog dana.

Tea Janković Mikolčević, mag.oec.
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju