2020-10-20 20:50:52

Intervju s razrednikom u Mjesecu hrvatske knjige

Učenici 1.a razreda u Mjesecu hrvatske knjige čitaju (na hrvatskome jeziku) i pišu... Naučili su pisati vijest... i intervju... U nastavku teksta pročitajte kratku vijest učenika Stjepana Guska i jedan suradnički intervju s povodom... s najdražim profesorom... i najdražim razrednikom... 

 

Na nastavi hrvatskoga jezika 15. listopada 2020. obrađivali smo i naučili što je intervju. Također smo naučili raditi u Googleovu dokumentu (za suradničko kreiranje). Povodom obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige, a i da se bolje upoznamo na početku 1. razreda, odlučili smo napraviti suradnički online intervju s našim razrednikom.

Svatko iz razreda postavio je razredniku jedno ili nekoliko pitanja na koja je on potom odgovorio. (Čitajte: Razrednik je, putem poveznice, dobio domaću zadaću u Teamsu!) Razrednik je znao tko mu je postavio koje pitanje jer su mu bila dostupna imena učenika i profesorice… tako da se s nekima kasnije mogao osobno “obračunati”… Učili smo na zabavan način. Danas se još bolje poznajemo i razumijemo!

Na OVOJ poveznici pročitajte i vi naš prvi razredni intervju!

Stjepan Gusak, 1.a


Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski brod