preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Vijesti

Posjet OŠ „Milan Amruš“

Autor: Marija Deanković, 27. 12. 2019.

19. prosinca dio učenika 3. b i 4. g razreda, koji su ujedno i volonteri školskog volonterskog kluba "Kapi volje", te učenica 2. g razreda Marija Kolovrat, sudionica projekta Ekonomsko-birotehničke škole "S.T.E.P.+ - Sustainable Tourism Erasmus+ Project“, posjetili su Osnovnu školu Milan Amruš.

Ovu školu pohađaju učenici s posebnim potrebama i poteškoćama u razvoju. Više o njihovom svakodnevnom radu i školovanju ispričala nam je njihova učiteljica Sanja Soldan i osobne asistentice pojedinih učenika. Mi smo učenicima ovom prigodom na poklon donijeli didaktička pomagala koja će im pomoći u daljnjem razvoju njihovih motoričkih sposobnosti. Naš posjet bio je obilježen zajedničkom radionicom izrade prigodnih božićnih čestitki povodom nadolazećih blagdana. U radionici je sudjelovalo desetak učenika u dobi od 16 do 20 godina koji su zajedno s nama izrađivali čestitke.

Izradi su se pridružile i naše profesorice Maja Antolović i Vanja Bano, te učiteljice i asistentice učenika. Svi smo međusobno surađivali i pomagali si, a ujedno smo se lijepo zabavili i družili. Ovom posjetom uljepšali smo učenicima nadolazeće blagdane jer su uživali u malo drugačijim aktivnostima, a mi smo ispunili svoj volonterski duh.

Katarina Kožul, 4. g
Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

2020./2021.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju