preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Vijesti

Marijini obroci u našoj školi

Autor: Marija Deanković, 25. 2. 2020.

U utorak, 25. veljače, u školi smo ugostili volonterku Marijinih obroka Đurđicu Lučić. Volonterka je zainteresiranim učenicima u školskoj knjižnici ispričala svoje iskustvo boravka u Beninu, Afrika. Svojom prezentacijom Đurđica nam pokazala koliko se svijet razlikuje na samo udaljenosti od osam sati leta avionom.

Probudila je brojne emocije među učenicima i profesorima koji su sudjelovali na njezinom izlaganju. Učenici su bolje upoznali svijet siromaštva i gladi, a odmah nakon prezentacije mlade volonterke nesebično su se uključile u akciju prodaje kolača u školi. Sav prihod od prodanih kolača namijenjen je Marijinim obrocima.

Više od 80 učenika sudjelovalo je u humanitarnoj akciji, a više od 60 učenika i dio profesora donijelo je kolače za prodaju kako bi sudjelovali u akciji Marijinih obroka. Zahvaljujemo se mladoj volonterki Đurđici, svim učenicima i djelatnicima škole koji su pridonijeli da se još jedna školska humanitarna akcija provede na ovako uspješan način.

 
Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

2020./2021.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju