preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Volonterski klub "Kapi volje"

Posjeti Facebook stranicu Volonterskog kluba "Kapi volje" 


Vijesti

„Za osmijeh djeteta u bolnici“

Autor: Marija Deanković, 12. 12. 2019.

5. travnja 2018. godine na Odjelu za pedijatriju OB „Dr. Josip Benčević“ pokrenuta je akcija za humanizaciju bolničkog liječenja djece pod nazivom „Za osmijeh djeteta u bolnici“. Ovoj akciji pridružili su se i volonteri našeg volonterskog kluba „Kapi volje“.

U pratnji prof. Antonije Stvorić, četiri volonterke, učenice završnih razreda, odradile su u ponedjeljak kreativnu radionicu u kojoj su sudjelovala djeca koja svakodnevno borave na pedijatriji.

Bili smo kreativni i složno smo izrađivali ukrase u obliku ježića za božićno drvce, a nakon toga izrađivali smo božićne čestitke te pisali pisma i želje Djedu Božićnjaku. U radionici su sudjelovali i roditelji koji su pohvalili naš trud. Djeca su bila vesela i zadovoljna, a reakcije s obje strane su bile odlične. Ponosne smo i sretne što smo imale priliku uljepšati prostor u kojem djeca borave te provesti neko vrijeme s njima. Nadamo se ponovnom susretu i lijepom druženju u našoj bolnici s djecom koja su predivna, kreativna i komunikativna.   

Lorena Princip, 4. g
Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

2020./2021.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju